Cum funcționează aspiratorul automat Roomba 605 – #reviuHCT

Cum funcționează aspiratorul automat Roomba 605 - #reviuHCT

Hai să îți povestesc câte ceva despre cum funcționează aspiratorul automat Roomba 605. Contentul este rege și mai ales video rulează în zilele noastre. Astfel că am lansat o serie de review-uri pe care le urcăm pe vlog. Începem cu aspiratorul Roomba 605 pe care l-am primit în teste de la evomag (link aici).

Aspiratorul automat Roomba 605 este unul inteligent și cred că este un aspirator complementar, pentru cei care vor să dea cu aspiratorul săptămânal, dar nu au timp. Roomba 605 este un aspirator de întreținere a curățeniei în casă. Apeși pe butonul de CLEAN și pleci de acasă liniștit.

Cum funcționează aspiratorul automat Roomba 605

Ei bine, este super simplu de folosit. Conectezi aspiratorul la dock-ul lui, apoi la priză. Lași micuțul Roomba la încărcat circa 3 ore, apoi apeși pe butonul CLEAN. El începe și se plimbă la întâmplare prin casă și tu îți vezi liniștit de treburi sau te apuci să spel geamurile:))

Aspiratorul Roomba nu are funcții complicate, aplicații, instrucțiuni de conectare la WIFI, posibilitatea programării sau declanșarea de la distanță prin aplicație. Tocmai pentru că este ieftin, acest aspirator nu are multe funcții, ci doar 3 butoane: CLEAN, SPOT, DOCK.

Află mai multe despre cum funcționează acest superb Roomba 605 și cum l-am testat versus un aspirator de la Phillips clasic în clipul de mai jos.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

three × 5 =