Trebuie să faci dezinsecția pentru grădina ta

Trebuie să faci dezinsecția pentru grădina ta acum mai mult ca niciodată. Trebuie să scapi de țânțari și de căpușe în principal. Am observat că în ultimul an au apărut tot mai mulți țânțari care sunt din ce în ce mai agresivi pe tot parcursul zilei. Pe vremuri țânțarii apăreau doar seara sau dimineața însă acum au început să fie prezenți la aproape orice oră.

Ce trebuie să știm este că țânțarii se multiplică dacă există ochiuri de apă stătută în care aceștia depun ouăle. Așa că va fi necesar să faci o dezinsecție atât tu, cât și vecinii tăi, dar să și ai grijă de igiena curții.

De aceea îți recomand să apelezi la un specialist care vine să facă o dezinsecție periodică în curte și care te ajută să scapi de țânțari, căpușe și alte insecte. Dacă tot vorbim de căpușe să ținem minte că acestea pot să cauzeze boli grave la oameni (cum ar fi boala Lyme, Tifosul sau altele). Este bine să se intervină cu desinsecție odată la 2 săptămâni pentru a elimina atât țânțarii cât și căpușele.

Am făcut de curând dezinsecția în curte și am apelat la un specialist care vine și pulverizează o soluție Super Killer pentru a scăpa de dăunăturii din curte, mai ales țânțarii și căpușele. Îl recomand pe Florin și vă las numărul lui pentru a vă programa pentru dezinsecție în curte: ‪0763635898‬

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

12 + 13 =