Servicii filmare profesională și creare conținut video

Noi, la HCT oferim servicii de filmare profesională și creare conținut video și video ads. Realizăm reclame video în special pentru mediul online și, fiind specialisti marketing online, exportăm diferite formate pentru social media sau video ads.

 

Odată cu dezvoltarea rețelelor de social media și de marketing social, conținutul pe care îl creăm trebuie să fie dezvoltat ca social media content, pentru medii diferite, precum: Facebook, Instagram, Instagram stories, IGTV, YouTube sau YouTube stories, creând astfel și o strategie de promovare online.

 

Echipa noastră cu experiență, care se extinde prin intermediul partenerilor din diverse sectoare (food, tech, auto ș.a.) folosește cele mai noi echipamente foto, video, drone, camere 360, camere live streaming și alte echipamente tehnice de editare profesională.

 

Am realizat conținut foto, video, tur virtual pentru industrii diverse, precum: food, automotive, tehnologie, agricultură, domeniu imobiliar sau evenimente.

Servicii foto video 360

Oferim servicii de filmare 360 grade din dorința de a crea conținut special și pentru a crea efectul de wow.

Facebook și YouTube oferă întâietate conținutului 360, fiind apreciat atât de utilizator, cât și de motoarele de căutare, reprezentând astfel una dintre cele mai eficace metode de promovare online.

 

Mediul 360 oferă utilizatorilor o experiență captivantă, reușind să cuprindă conținutul din toate direcțiile. Acest lucru permite o exprimare creativă fără precedent, dar și provocări în modul de creare a poveștilor, a producției foto video și a campaniilor de promovare.

În continuarea serviciilor de filmare 360 am creat și serviciul de transmisie live 360. Astfel putem să transmitem live imagini 360, pe care utilizatorii le pot vedea pe computer, telefon sau prin ochelarii speciali Virtual Reality.

Apropo de ochelarii VR, conținutul 360 se poate urmări cu ușurință pe acești ochelari, iar imaginea se poate urmări cu ajutorul mișcărilor capului în orice direcție.

Oferim servicii de tur virtual și tur virtual 360 particular pentru proiectele tale, pentru crearea unei experiențe captivante și pentru un marketing online de succes.

Privește un mic exemplu de proiect tur virtual 360 realizat de HCT:


Află mai multe despre proiectele noastre sau despre cum te poate ajuta și pe tine tehnologia 360. Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp sau un email și suntem bucuroși să începem o discuție!