Rulouri pentru geamuri – o barieră termică iarna și vara la tine acasă

Se vorbește tot mai mult despre costurile la energie, care s-au dublat, așa că noi ne-am instalat la birou o barieră termică pentru a ne ajuta iarna și vara. Este vorba despre rulori pentru geamuri! După cum se poate vedea în filmare avem geamuri imense care acționează ca un magnet pentru soare pe timpul verii, dar și care fac un schimb de temperatură mare pe timpul iernii.

Rulouri pentru geamuri iarna

Noi ne-am gândit să instalăm rulouri pentru geam care să ne ajută iarna, vara, dar și la filmări. Iarna putem să lăsăm jos rulourile și să creăm o barieră care să protejeze geamurile de frig. Asta ne ofere o eficiență mai bună la căldură și o factură mai mică la gaze. Mai ales pe timpul nopții lăsăm obloanele jos complet până când, practic, izolează complet geamul de exterior.

Rulouri pentru geamuri vara

Vara funcționează la fel. Am avut o cameră aici unde, în luna februarie, datorită faptului că geamul era orientat spre sud și soarele bătea direct în cameră, s-au făcut 24 de grade. Asta este bine pentru luna februarie, dar ne-am întrebat ce se va întâmpla vara? Ei bine, lăsăm obloanele jos și soarele este oprit, iar toată căldura care ar intra în casă rămâne în exterior. Astfel facem economie la energia electrică pe care o consumă aerul condiționat. Știm cu toții cât costă mai nou un KW. Sau ar trebui să știm că cel mai ieftin acum este la Hidroelectrica.

Uneori ești acasă și vrei să ai lumină, așa că poți să cobori rulourile doar pe o porțiune din geam. Chiar și acest lucru este util. În plus, poți să instalez un proiector! Cobori rulourile să faci întuneric complet și te poți uita la un film ca la cinema la tine acasă. Oricum ne-am obișnuit să ne uităm la filme acasă și nu la cinema…

Rulouri pentru geamuri pentru lumină controlată

Și nu în ultimul rând, am ales să punem obloane pentru că la unele filmări avem nevoie de lumină controlată. Să nu depindem de lumina soarelui, care apune, sau intră în nori. Așa că lăsăm obloanele jos și aprindem luminile. Putem astfel să filmăm la orice oră cu lumină controlată și facem și economie la gaze iarna și la energia electrică vara.

După ce am verificat 3 oferte pe internet, ca o recomandare, i-am ales pe cei de la rulouri-bucuresti.com care ne-au ajutat cu montarea rulourilor chiar și pe unul din geamuri, greu accesibil, unde au folosit un alpinist pentru instalare. Au avut prețul cel mai bun, un consultant ne-a oferit cele mai bune soluții ca să punem și plase de țânțari și ne-au instalat rapid rulourile la geamuri.

Plasele de țânțari au mai multe modalități de instalare, în funcție de nevoi, iar noi am optat pentru varianta de plase care se rulează de sus în jos la geamuri, iar la uși plase care culisează pentru acces rapid pe balcon.

Rulourile instalate au telecomandă și pot fi grupate pe un singur grup. Astfel că poți să le ridici pe toate dintr-o singură apăsare. Telecomanda arată bine și aduce un pic cu designul unui magic mouse de la Apple. Am ales culoarea gri antracit întrucât funcționa cel mai bine cu nuanța tâmplăriei noatre, însă ei pun la dispoziție și alte culori.

Trebuie să faci dezinsecția pentru grădina ta

Trebuie să faci dezinsecția pentru grădina ta acum mai mult ca niciodată. Trebuie să scapi de țânțari și de căpușe în principal. Am observat că în ultimul an au apărut tot mai mulți țânțari care sunt din ce în ce mai agresivi pe tot parcursul zilei. Pe vremuri țânțarii apăreau doar seara sau dimineața însă acum au început să fie prezenți la aproape orice oră.

Ce trebuie să știm este că țânțarii se multiplică dacă există ochiuri de apă stătută în care aceștia depun ouăle. Așa că va fi necesar să faci o dezinsecție atât tu, cât și vecinii tăi, dar să și ai grijă de igiena curții.

De aceea îți recomand să apelezi la un specialist care vine să facă o dezinsecție periodică în curte și care te ajută să scapi de țânțari, căpușe și alte insecte. Dacă tot vorbim de căpușe să ținem minte că acestea pot să cauzeze boli grave la oameni (cum ar fi boala Lyme, Tifosul sau altele). Este bine să se intervină cu desinsecție odată la 2 săptămâni pentru a elimina atât țânțarii cât și căpușele.

Am făcut de curând dezinsecția în curte și am apelat la un specialist care vine și pulverizează o soluție Super Killer pentru a scăpa de dăunăturii din curte, mai ales țânțarii și căpușele. Îl recomand pe Florin și vă las numărul lui pentru a vă programa pentru dezinsecție în curte: ‪0763635898‬

 

Mașină sau trotinetă? Dacia Spring la prima impresie

Bine ai venit la un nou episod, unde vedem o Dacia spring pe care am rezervat-o prin aplicația spark.

Am testat Dacia spring prin aplicația spark. Am consumat 5% din baterie și am mers 15 km.

Dacă ar fi să facem o paralelă intre industria auto și anotimpuri, Dacia spring descrie foarte bine locul unde ne aflăm. Suntem încă la început de drum, mai avem nevoie de avans tehnologic din punctul de vedere al bateriilor și al reciclării lor. Ce mi-e mie clar este că viitorul este electric, mai ales în orașe.

Avem nevoie ca în București să avem mult mai multe mașini electrice și mă bucur să aud că românii cumpără mașini electrice și cupoanele de la stat se dau în timp record.

https://youtu.be/_2_o5ZJdqfE

Drona Mavic 3 te urmărește chiar și când schiezi #lamunte

Am testat drona mavic 3 cu funcția de autofollow care merge doar în filmare 4K, dar hei cine are nevoie de autofollow în 5K?

Drona filmează bine, se ține bine după tine. Sigura problemă este că la schi se coboară în altitudine și drona pare că nu coboară la fel de repede după tine. Deși este o dronă scumpă există 3 variante pe care le poți cumpăra. Eu unul n-am nevoie de varianta cine, iar dacă nu ai nevoie de multe baterii poți să iei varianta mai ieftină cu o singură baterie.

Mavic varianta simplă pentru buget: https://bit.ly/3q341Xo Mavic varianta mea combo: https://bit.ly/3w2kGxU Mavic varianta cine: https://bit.ly/3I2wcMg Vlogul despre căștile inteligente Livall a ieșit deja: https://youtu.be/G5WkXGeikZI

Urmărește vlogul din ultima zi de martie in care încă se schiază foarte bine!

https://youtu.be/P6J7MQm3zpo

Casca Livall în teste la ski

Am avut plăcerea să fiu printre primii care au testat cască smart de protecție și prevenție LIVALL. Am fost cu bunul meu prieten Costin la ski la Poiana, unde am testat funcțiile de comunicare intre prieteni prin push to talk, tracking al zilei de ski prin aplicație, am ascultat muzică și am putut să vorbim la telefon totul în timp ce skiam.

Folosește codul de reducere 5%: haicutata5 pe site-ul https://livall.ro pentru a comanda cu reducere. Casca smart schi snowboard Livall RS1, Bluetooth, Push-to-Talk, Hands free, Anti-loss Alarm, Fall Detection

Poți să vezi și în clipul de mai jos cum a fost o zi de primăvară de 30 martie la ski in Romania.

Apropo, deși era gol pe pârtie, am mai văzut și alți schiori cu căști livall. Dacă ii adaugi în grup poți să vorbești cu toți.

Data viitoare testăm funcția de găsire pe pârtie a prietenilor, funcție care cred că este foarte utila pentru părinți…:)

Urmărește și vlogul unde, în aceiași zi, am testat funcția de tracking a dronei dji mavic 3. Ne vedem pe canalul de YouTube!

https://youtu.be/G5WkXGeikZI

Prima impresie motocicleta electrica Sur Ron liteBEEX la salonul bicicletelor

Am testat pentru prima oara motocicleta electrica Sur Ron liteBEEX la salonul bicicletelor.

Are o accelerație foarte puternica, deși era în modul normal și nu în modul sport. Eram pe un circuit scurt așa cum vedeți și în scurtul video așa că nu am avut loc să apăs butonul roșu sport:))

Noua motocicletă electrică Sur Ron este o bestie electrica. Are o autonomie de 100KM (contează și ce greutate ai), viteza mare de 80km/h, are fast charging și poate fi folosită off-road sau urban.

Vedeți filmulețul și vizitați standul SurRon la salonul bicicletelor al prietenului meu Costin, care vă poate da toate detaliile de care aveți nevoie. Ne vedem în următorul clip unde testam în amănunt și alte vehicule electrice.

@surron_bikes_romania
@newmediacreators
@namstare

https://youtu.be/w7WrlK0pdEc

Părere despre robotul de curățat geamul HOBOT 2S – o mare dezamăgire

Hobot 2S este un robot pentru curățare care promite multe, dar nu livrează nici 20% din ce promite. Aici se vede cum nu curăță până sus geamul, deși avea destul cablu. Apoi se oprește în colțul de jos și devine greu de recuperat. În următorul clip o să detaliez pas cu pas și rezoluția după ce am trimis robotul în service. Sper să fie stricat și să fie doar o experiență neplăcută…

Închiriere Edelkrone JIB, headone, slider cu operator

Oferim serviciul de închiriere Edelkrone JIB, headone, slider cu operator cu opțiune de închiriere cu ora sau cu ziua.

Inchiriere Edelkrone JIB HeadONE focus module slider mini v2

Închirierea echipamentelor de la Edelkrone se realizează împreună cu un operator cu experiență în setarea și operarea acestor echipamente.

Toate echipamentele trebuie echilibrate cu greutăți și în funcție de echipamentele folosite. Noi folosim camerele Sony A7siii și blackmagic pocket 4k.

Oferim posibilitatea de închiriere Edelkrone JIB, headone, slider împreună cu accesorii baterii și focus module sau accesoriul pentru stop motion cu conectare la softul dragon frame.

Oferim posibilitatea de închiriere a 2 x camere Sony A7siii sau 4x camere Blackmagic pocket cinema 4k. Împreună cu lumini, accesorii, carduri, ssd-uri și echipă de 1,2 sau 3 operatori.

Pentru detalii ne puteți contacta.

Cum funcționează aspiratorul automat Roomba 605 – #reviuHCT

Cum funcționează aspiratorul automat Roomba 605 - #reviuHCT

Hai să îți povestesc câte ceva despre cum funcționează aspiratorul automat Roomba 605. Contentul este rege și mai ales video rulează în zilele noastre. Astfel că am lansat o serie de review-uri pe care le urcăm pe vlog. Începem cu aspiratorul Roomba 605 pe care l-am primit în teste de la evomag (link aici).

citeste mai mult

 

O perspectivă nouă asupra conținutului

perspectiva noua in marketing, viziune noua in marketing, marketing neconvetional, drone

Noi, la HCT suntem pasionați de tehnologie. O dată cu avântul puternic al tehnologiei putem să avem o perspectivă nouă a conținutului.

 

citeste mai mult

Incepe cu lucrurile de baza chiar astazi

reclame social media, administrare retele de socializare, social media ocntent

Ai cumva o pagină de Facebook? Poate ai și un website? Perfect, înseamnă că ai lucrurile de bază. Sunt de ajuns doar aceste două elemente? În 2019 nu.

citeste mai mult

Agentie de content online

servicii de filmare cu drona, agentie de content marketing, agentie de marketing bucuresti, inovatie in marketing

Salut!

Noi creăm content, adică filmăm, pozăm, zburăm cu drone, avioane peste mări și țări, spunem povești ale noastre sau ale partenerilor noștri.

citeste mai mult